Dit is wie we zijn

Image
Image
Image
Image

Electron is een Nederlands familiebedrijf actief in de maakindustrie. Opgericht in 1988 is het bedrijf uitgegroeid tot unieke wereldspeler en marktleider in warmte-, proces- en metaaltechniek. Met onze innovatieve en creatieve oplossingen weten wij de processen en producten van onze klanten in Heating, Surface en Environmental technologies te verbeteren. Onze medewerkers zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën om slimme oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wij ontwerpen, produceren, leveren en ondersteunen alle mogelijke oplossingen met hoog temperatuur materialen, verwarmingselementen, luchtverhitters, ovens en thermische procesinstallaties en fabriceren complexe, hoogwaardig afgewerkte rvs-producten. Dat doen we voor uiteenlopende toonaangevende laboratoria, universiteiten en internationale kwaliteitsbedrijven in de industriële sector.

In deze technologische en innovatieve omgeving maken onze mensen het verschil. Door de unieke combinatie van kennis en ervaring in verschillende disciplines en de enorme drive om samen tot nieuwe inzichten te komen, weten zij voor onze opdrachtgevers steeds weer unieke oplossingen te bedenken.

Een creatieve en inventieve werkomgeving vraagt om vindingrijke medewerkers. Wij zijn ontdekkers en laten ons niet beperken door bestaande vaste opvattingen, maar denken buiten de gebaande paden. Daarnaast zijn wij leergierig en verkennen wij continu hoe wij producten kunnen verbeteren. Op die manier spelen wij actief in op de behoefte van onze klanten.

Wij investeren in ontwikkeling en vernieuwing en zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Hierin zijn wij richtinggevend, pakken we vaak de regie en zijn we de markt graag een stapje voor.

Met onze warmte werkt het beter

Neem contact op

Ontdek hoe onze warmte uw business kan verbeteren