Industrieën

Lucht- en ruimtevaart

Image

Satellieten, sondes, spaceshuttles en vliegtuigen: Allemaal dienen ze betrouwbaar te functioneren onder extreme omstandigheden en op grote hoogtes. De belangrijkste aspecten die voor deze betrouwbaarheid zorgen zijn de sterkte van het materiaal en de coating die op hun buitenkant is aangebracht. Daarom worden de warmtebehandelings- en oppervlaktetechnologieën die in de lucht- en ruimtevaartindustrie gebruikt worden, onderworpen aan bijzonder strenge eisen. Verschillende partijen binnen de lucht- en ruimtevaart industrie vertrouwen al jaren op de geavanceerde warmte- en oppervlaktebehandelingsprocessen van Electron. Wij creëren de perfecte oplossing, op maat ontworpen voor individuele behoeften. Tal van Original Equipment Manufacturer (OEM) en klantenaanbevelingen zijn hiervan het bewijs.

Wij zijn een innovatief bedrijf en staan voor ontwikkeling. In onze zoektocht naar nieuwe technologieën werken wij daarom nauw samen met onze klanten. Daarbij maken we gebruik van onze vakkennis en gecertificeerde methoden. Onze coatings en oppervlakteafwerkingen bieden componenten langdurige bescherming tegen schade veroorzaakt door omgevingsinvloeden. De onderhouds- en reparatiekosten kunnen hierdoor aanzienlijk worden verlaagd. Bij Electron passen we onze specialistische know-how op het allerhoogste ontwerp- en productieniveau toe om heating- en surface technologies te leveren voor diverse toepassingen binnen de lucht- en ruimtevaart. De volledige ontwerpcyclus, de productie en het testen vinden plaats in onze eigen fabriek

Wij zetten ons voortdurend in voor innovatie om componenten en materialen aan te passen aan de uiteenlopende specificaties van onze klanten. De faciliteiten van Electron zijn goed uitgerust voor onderzoek, ontwikkeling en kwalificatie van nieuwe producten. We leveren met name functionele assemblages compleet met elektrische besturingen, mechanische componenten, connectoren en sensoren. Onze producten hebben UL- en VDE-certificering. De bedrijfsprocessen maken gebruik van een kwaliteitscontrolesysteem volgens UNI EN ISO 9001:2008 en BS EN 9100:2009-normen. Processen met betrekking tot verwarmingssystemen voor ruimtetoepassingen zijn gecertificeerd volgens ESA volgens ESCC 4009, 4009/002 en 4009/004 specificaties. Risicomanagementmethoden, zoals FMEA, worden gebruikt in productontwerp- en productieprocessen.

Voor deze industrie leveren wij de volgende producten en systemen:

 

 

Neem contact op

Ontdek hoe onze warmte uw business kan verbeteren

Contact & downloads

Advies aanvragen